Известие

Collapse
No announcement yet.

Обтяжна ролка на пистов ремък-снимка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
    Сигурен ли си за цените, аз мислех че са двойни.
    Не са двойни. Аз сменях есента. ЗНачи цените тогава бяха следните. Само ролката сруваше към 45 кинта, но много трудно се намира, защото както са ти казали целия комплект е между 55лв и 65лв и нямат много сметка да я продават. Намират се и по 25лв само ролки, но определено са нискокачествени (даже самите продавачи си казват) и не си струва да я слагаш и след няколко хиляди километра пак да се разсвири.
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      Тука за твоя мотор ли говориш или за 2.0TS че предполагам сам малко по различни ролките.
      И на 2.0 ТС и на 1.9 ЖТД,ролките са еднакви-цената на Дайко/оригинално вграждане/ е около 68 лв.комплект ролка с обтегач-номер на Дайко АПВ 1000 или АПВ 1077
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        И на 2.0 ТС и на 1.9 ЖТД,ролките са еднакви-цената на Дайко/оригинално вграждане/ е около 68 лв.комплект ролка с обтегач-номер на Дайко АПВ 1000 или АПВ 1077
        Гледам че по сайтовете са с различни номера,но вярно че не пречи да са еднакви
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Еднакви са, иначе за моята белисима като я сменях за около 50 лв!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Абе бастун, що лъжеш хората? Знаеш, че ролките са различни, макар визуално да са еднакви. АПВ 1000 е за бензин, за дизел е АПВ 1077. Разликата е в това, че дизеловата е с по силна пружина заради вибрациите.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

По снимки изглеждат еднакви найстина, нз моята я сменях началото на август, 50 лв с лека отстъпка, говорим за арна марка уж. Иначе за 2.0 тс от магазин ми казаха леко по-скъпа с 10-15 лв!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                По снимки изглеждат еднакви найстина, нз моята я сменях началото на август, 50 лв с лека отстъпка, говорим за арна марка уж. Иначе за 2.0 тс от магазин ми казаха леко по-скъпа с 10-15 лв!
                И аз гледам на 2 ТС са малко по-скъпички.
                Бе явно ма нещо ,те протата го казаха
                Абе друго си беше веригата,никаква поддръжка
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
                X